Kontakt

Fasadtvätt Malmö

Ett självklart val när ni är i behov av en fasadtvätt i Malmö!

Problem

Viktigt att underhålla fasaden

I en stad som Malmö, eller närliggande områden i Skåne, där miljön varierar från havsklimat till stadsmiljö, blir fasader snabbt drabbade av smuts, alger, salter och föroreningar som sugs in i fasaden. När detta sker är det ett tecken på att ytan har förlorat sin motståndskraft. Dessa problem är inte bara estetiska utan kan också leda till långsiktiga skador på byggnadsmaterial som puts, tegel och trä.

Alla beläggningar skyndar på nedbrytningsfasen och risken för mögelbildning ökar när ytan inte längre är vattenavvisande och UV resistent. Fasaden bör rengöras cirka vart fjärde år och målas cirka vart 10-15:e år för att garantera dess hållbarhet och funktionsduglighet mot vårt klimat men även vara mer estetiskt tilltalande.

Kännetecken på en dåligt underhållen fasad:

  • Binder fukt och eskalerar effekten av mer påväxt

  • Bidrar till högre och ökade energikostnader

  • Kan leda till spridande mögel och fuktskador

  • Försämrar huset & fastighetens estetiska tilltalande

Fasadtvätt

Från 7900 kr
  • En sliten fasad riskerar att orsaka omfattande skada på huset. När du investerar i att vårda din fasad garderar du dig mot ovälkomna stora kostnader i framtiden.
Före fasadtvätt Efter fasadtvätt

Lösning

Vår metod för fasadtvätt

Vi på RenaTak Syd, med vår expertis inom fasadtvätt i Skåne med omnejd, anpassar våra tjänster för att effektivt hantera de utmaningar som varje enskilt arbete behöver. Med djup förståelse för de lokala förhållandena, använder vi specialanpassade metoder och rengöringsmedel som är särskilt effektiva mot den typ av smuts och påväxt som är vanligt förekommande.

Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga rengöringsteknikerna för varje specifik fasad såsom trä, puts, tegel, betong osv. Oavsett om det handlar om äldre, känsliga material som är K & Q märkta eller moderna konstruktioner.

Genom att kombinera högkvalitativa rengöringslösningar med vår expertis, säkerställer vi att varje fasadtvätt uppnår optimala resultat och bidrar till att förlänga fasadernas livslängd, estetik och välmående.

Fördelen

Varför tvätta fasaden?

Det finns ett stort antal fördelar med att underhålla sin fasad och se till att den är i ett bra skick. De främsta fördelarna är:

fasadtvatt fore 1
En pågående fasadtvätt av Renatak Syd

Utförandet

Miljövänlig tvätt med ultrarent vatten

Fasadrengöring utförs med hjälp av ultrarent högt tempererat vatten, vilket är både effektivt och skonsamt mot husets fasad. För att säkerställa ett långvarigt resultat efterbehandlas fasaden med anti-alg och mögelmedel som motverkar ny påväxt. Samt att det är möjligt att impregnera och ytbehandla fasaden mot fuktangrepp.

För bästa möjliga resultat av fasadrengöring rekommenderas det att anlita ett proffs. Vi har kunskapen som krävs för att få bort ingrodd smuts, alger och andra beläggningar som måste avlägsnas från fasadens yta. När ytan är rengjord på djupet och alla sporer samt påväxtens rötter är eliminerade försvinner risken för snabb återväxt.

Resultatet

Genom att välja RenaTak Syd för din fasadtvätt i Malmö eller på annan ort i Skåne, kan du förvänta dig överlägsna resultat som speglar vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. Vår dedikation till varje projekt säkerställer att din fastighet inte bara ser ren och välkomnande ut utan också är skyddad mot framtida skador och nedsmutsning.

Våra kunder upplever en märkbar skillnad i sina fastigheters utseende och funktion, vilket bidrar till ökat värde och livslängd. Välj RenaTak Syd för en lösning som ger varaktig skydd och estetiskt bättre utseende till din fastighet.

Kontakta oss på RenaTak Syd nästa gång du behöver hjälp med att tvätta fasaden. Vi hjälper både företag och privatpersoner och genomför fasadtvätt på alla typer av fastigheter i hela Skåne. Vår strävan är alltid att göra alla våra kunder nöjda med en skinande ren och skyddad fasad.

Behöver du även hjälp med att rengöra, måla eller behandla ditt tak? Läs mer om våra andra tjänster här.

fasadrengoring start 1

Vanliga frågor om fasadtvätt

Generellt rekommenderas ett regelbundet underhåll vart fjärde år. Målade träfasader och vissa andra material kan däremot behöva tvättas betydligt oftare.

Alla fasader är i behov av regelbunden rengöring och underhåll. Vi behandlar alla typer av material, inklusive trä, tegel, betong, plåt och puts.

Det är möjligt men det kan vara svårt och tidskrävande. Det kan också vara farligt att använda högtryckstvätt och annan utrustning om man inte har den erfarenhet och kunskap som behövs.

Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för just din fasad. Vi erbjuder alltid en gratis offert för fasadtvätt i Malmö och Skåne. Välkommen!

Referenser

Alla
Plåttak
Takmålning
Takbehandling
Taktvätt
renataksyd-9-1--v

Takmålning plåttak i Svedala

1-4-v

Takmålning betongpannor i Vellinge

renataksyd-3-3-1-v

Takmålning betongpannor i Tygelsjö

renatak-syd-img-v

Takmålning betongpannor i Löddeköpinge

520653bc-v

Takmålning plåttak i Harlösa/Eslöv

img-1865-2ref-v

Takmålning betongpannor i Oxie

ref-1-v

Takmålning plåttak i Staffanstorp

ref205-v

Takmålning plåttak i Ängelholm

ref20320-v

Takmålning av Plåttak i Eslöv

renataksyd-9-1-v

Takmålning plåttak i Åkarp

renatak-syd-malmo

Takmålning plåttak i Malmö

taktvatt-4

Taktvätt i Furulund

betong-1-3

Takmålning av betong

betong-2

Takmålning betong

plattak-5

Plåttak i Lund

plattak-20

Plåttak i Jönköping

Ladda in fler

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google.
Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Om storleken på filerna överskrider 7MB eller om du behöver visa fler än fyra bilder så går det bra att skicka filer via WeTransfer.

Ni kan även ringa oss på 040-643 31 06.