Kontakt

Fasadtvätt Malmö

Ett självklart val när ni är i behov av en fasadtvätt i Malmö!

Viktigt att underhålla fasaden

Fasadtvätt är för att förebygga större nedbrytning av fastigheter och dess ytskikt. När alger, svamp, sot etc. sugs in i fasaden så är det ett tecken på att ytan har förlorat sin motståndskraft. Alla beläggningar skyndar på nedbrytningsfasen och risken för mögelbildning ökar när ytan inte längre är vattenavvisande och UV resistent. Fasaden bör rengöras vart 10 år för att garantera dess hållbarhet & funktionsduglighet mot vårt klimat.

Vi tar fram en lösning utifrån ditt behov för bästa möjliga resultat. Vi gör din fasadtvätt i Malmö på ett hållbart sätt med omsorg för miljön och byggnaden.

Fasadtvätt

Från 6900 kr
  • En sliten fasad riskerar att orsaka omfattande skada på huset. När du investerar i att vårda din fasad garderar du dig mot ovälkomna stora kostnader i framtiden.
Före fasadtvätt Efter fasadtvätt

Vår metod för fasadtvätt

Fasadrengöring utförs med hjälp av ultrarent högt tempererat vatten, vilket är både effektivt och skonsamt mot husets fasad. För att säkerställa ett långvarigt resultat efterbehandlas fasaden med anti-alg och mögelmedel som motverkar ny påväxt. Rengöring av husets utsida ger ett estetiskt vackert intryck och ökar även byggnadens livslängd.

För bästa möjliga resultat av fasadrengöring rekommenderas det att anlita proffs. Vi har kunskapen som krävs för att få bort ingrodd smuts, alger och annat som måste avlägsnas från fastighetens utsida. När vi tar bort algernas rotsystem elimineras risken för snabb återväxt och fasaden hålls ren.

Fördelar med att tvätta fasaden

Det finns ett stort antal fördelar med att ta bort smuts och annat från byggnadens utsida. De främsta fördelarna är:

fasadtvatt fore 1
En pågående fasadtvätt av Renatak Syd

Miljövänlig tvätt med ultrarent vatten

När du anlitar oss för att rengöra din fasad kan du försäkra dig om att den tvättas på ett miljövänligt sätt. Genom att använda ultrarent och högt tempererat vatten tvättas ytan på ett skonsamt sätt. Ultrarent innebär att det är avmineraliserat och avjoniserat. Det krävs inga kemikalier för att rengöra ytan och metoden fungerar utmärkt på många olika sorters material.

Vanliga frågor om fasadtvätt

Generellt rekommenderas ett regelbundet underhåll vart tionde år. Målade träfasader och vissa andra material kan däremot behöva tvättas betydligt oftare.

Alla fasader är i behov av regelbunden rengöring och underhåll. Vi behandlar alla typer av material, inklusive trä, tegel, betong, stål och puts.

Det är möjligt men det kan vara svårt och tidskrävande. Det kan också vara farligt att använda högtryckstvätt och andra utrustningar om man inte har den erfarenhet och kunskap som behövs.

Det är möjligt men det kan vara svårt och tidskrävande. Det kan också vara farligt att använda högtryckstvätt och andra utrustningar om man inte har den erfarenhet och kunskap som behövs.

Referenser

Alla
Plåttak
Takmålning
Takbehandling
Taktvätt
Betong
renataksyd-9-1--v

Takmålning plåttak i Svedala

1-4-v

Takmålning betongpannor i Vellinge

renataksyd-3-3-1-v

Takmålning betongpannor i Tygelsjö

renatak-syd-img-v

Takmålning betongpannor i Löddeköpinge

520653bc-v

Takmålning plåttak i Harlösa/Eslöv

img-1865-2ref-v

Takmålning betongpannor i Oxie

img-1908-v

Taktvätt av betongpannor i Oxie

ref-1-v

Takmålning plåttak i Staffanstorp

ref205-v

Takmålning plåttak i Ängelholm

ref20320-v

Takmålning av Plåttak i Eslöv

renataksyd-9-1-v

Takmålning plåttak i Åkarp

renatak-syd-malmo

Takmålning plåttak i Malmö

taktvatt-4

Taktvätt i Furulund

betong-1-3

Takmålning betong i Hjärup

betong-2

Takmålning betong i Hjärup

plattak-5

Plåttak i Lund

plattak-20

Plåttak i Jönköping

Ladda in fler

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google.
Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Om storleken på filerna överskrider 7MB eller om du behöver visa fler än fyra bilder så går det bra att skicka filer via WeTransfer.

Ni kan även ringa oss på 040-643 31 06.