Kontakt

Om RenaTak Syd

Vi arbetar i hela skåne och erbjuder restaurerings tjänster av alla taktyper
Plåttak – Betongtak – tegeltak – Eternittak – Papptak – Shingeltak mm

En ytskiktsbehandling av ditt tak är både kostnadseffektivt och miljömedvetet.

RenaTak Syd är experter inom takentreprenader och vi utför tjänster till privata, kommersiella och offentliga fastighetsägare. Tjänsterna som vi erbjuder är bland annat taktvätt, takmålning, altan – och fasadtvätt.

Med våra miljöcertifierade produkter och vårt effektiva tillvägagångsätt är vi i framkant gällande klimatsmarta metoder för tak- och fasadrengöring. Våra tjänster ställer höga krav på utbildning, säkerhet och teknik för att ett arbete ska kunna genomföras korrekt och vi arbetar därför aktivt med att utveckla våra anställda för att ett arbete ska kunna genomföras professionellt och säkert.

tik utbildning cert sticker

Färgen som används heter ISO NIT och produceras av företaget ISO PAINT. Produkterna är marknadsledande för takmålningar och särskilt framtagna för vårt varierande klimat.

Våra anställda har genomgått utbildningar för att utöka sina kunkaper inom färgkunskap och teknik i utförande hos företaget Tikkurila som är Nordens största färgleverantör.

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google.
Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Om storleken på filerna överskrider 7MB eller om du behöver visa fler än fyra bilder så går det bra att skicka filer via WeTransfer.

Ni kan även ringa oss på 040-643 31 06.