Kontakt

Takmålning Malmö

Vi på RenaTak Syd är specialiserade på takmålning i Malmö med en mångårig erfarenhet av att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder. Vi hjälper er att måla om taket!

Takmålning i Malmö av RenaTak Syd

Att bevara takets integritet och utseende är en viktig del av att upprätthålla ett hållbart och attraktivt hem. Takmålning är en avgörande åtgärd som kan förvandla ditt tak och skydda det mot väder och åldrande.

Takmålning är en process som innebär att man applicerar en speciell färgbeläggning på takets yta. Denna beläggning är utformad för att stå emot skadliga element som UV-strålning, regn, snö, och mögelväxt. Genom att regelbundet underhålla och måla ditt tak kan du förlänga dess livslängd och undvika kostsamma reparationer i framtiden.

Komplett Takmålning

Från 25000 kr
 • De flesta offerter brukar kosta mellan 25000-40000 kronor
 • Ett slitet tak riskerar att orsaka omfattande skada på huset. När du investerar i att vårda ditt tak garderar du dig mot ovälkomna stora kostnader i framtiden.
Ett nymålat svart tak

RenaTak Syd är din tillförlitliga takmålare i Skåne

Takmålning bör alltid utföras av välutbildade och professionella yrkesmän. Det rekommenderas starkt att inte försöka sig på ett sådant uppdrag själv. I bästa fall kan man skada takpannorna eller utföra ett arbete som inte kommer att skydda taket på ett tillfredsställande sätt. I värsta fall kan man råka ut för allvarliga personskador. Att tvätta och måla taket kräver hög kompetens och kvalitet i utförandet.

På RenaTak Syd i Malmö är våra takmålare experter på takmålning. Vi är välutbildade, har lång erfarenhet inom branschen och kan visa upp goda referenser från många nöjda kunder i hela Skåne. Vi förstår vikten av att endast använda högkvalitativa produkter på rätt sätt och med respekt för materialet. Självklart väljer vi enbart material som är särskilt anpassat för vårt nordiska klimat och som håller över tid. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de bästa produkterna och den senaste tekniken på marknaden.

Måla om taket - vår process i 5 steg

När vi utför takmålning i Malmö delar vi upp processen i 5 steg:

Behandlingen får takpannorna att se ut som nya och skyddar tätskiktet under mot fukt och röta. På detta sätt underhåller du huset och gör en viktig investering för framtiden.

Hur lång tid tar det att måla taket?

Från det att arbetet påbörjas till att taket är tvättat och målat tar det vanligtvis två till tre dagar, beroende på väderförhållanden och husets storlek. Kunden har möjlighet att välja takfärg. När vi är klara lämnar vi området rent och snyggt. På bara några dagar, och till en betydligt lägre kostnad än ett takbyte, får ditt hus ett förnyat tak som kommer att se bra ut och skydda huset i många år framöver. Så länge tätskiktet inte är skadat är en takmålning den bästa investeringen du kan göra för ditt hus. Den bevarar takpannorna, skyddar taket och motverkar påväxt, frostskador och röta. En ommålning av taket gör stor skillnad både för husets estetiska utseende och dess marknadsvärde.

En vinst för dig, en vinst för ditt tak, en vinst för miljön

Ett slitet tak riskerar att orsaka omfattande skador på huset. Ett hus måste underhållas kontinuerligt. När du investerar i att vårda ditt tak förebygger du ovälkomna stora kostnader i framtiden. Att byta ut ett helt tak är dock ett omfattande och dyrt projekt. Det tar lång tid, det är tungt och krångligt, och om det inte behövs innebär det onödigt slöseri med material och resurser. Spara på miljön, behåll dina gamla takpannor och ge dem nytt liv med en professionell takmålning!

nymalat projekt renatak syd

Fördelar med takmålning:

 • Det är mycket billigare än att ut byta taket

 • Taket saneras och försluts

 • Ditt tak förnyas och ger huset ett lyft

 • Du investerar i ditt hus

 • Underhållet garderar ditt tak mot framtida skador

 • Det går snabbt och smidigt

 • Med professionella och erfarna takmålare är jobbet säkert och pålitligt

 • Vi utför besiktning av taket, ger en gratis offert, utför ett kvalitetsjobb och lämnar det snyggt efter oss

 • Kompetens, utbildning och yrkesstolthet garanterar ett resultat som du kan lita på

Kontakta oss för att förnya ditt tak

När du kontaktar oss skickar vi ut en expert som besiktigar ditt tak. Det är viktigt att säkerställa att tätskiktet under takpannorna är i gott skick. Efter en noggrann undersökning, där vår expert konstaterar detta, lämnar vi en offert som inkluderar både tvätt och takmålning. Du får ett fast pris där ROT-avdraget redan är inräknat, så att du vet exakt hur mycket hela arbetet kommer att kosta. Efter att vi har genomfört besiktningen av taket och presenterat den totala kostnaden, är du helt fri att besluta om du vill gå vidare med offerten.

Vi är en pålitlig och erfaren firma med goda referenser och lägger stor vikt vid att utföra ett bra och gediget arbete. Ett väl omhändertaget tak och en nöjd kund är det bästa betyget för oss.

Vanliga frågor och svar

Det är svårt att ge ett exakt pris eftersom det varierar beroende på takets storlek och skick, men de flesta offerter för komplett takmålning brukar kosta mellan 25 000 och 40 000 kronor.

En professionellt utförd takmålning kan hålla i många år och skydda taket från påväxt, frostbrytning och röta. Tätskiktet under takpannorna blir skyddat från fukt och röta, vilket gör takmålningen till en viktig investering för framtiden.

Det rekommenderas inte att måla taket själv eftersom det kräver kompetens, erfarenhet och rätt skyddsutrustning. RenaTak Syd i Malmö är en pålitlig och erfaren takmålare som erbjuder professionell takmålning och har goda referenser från nöjda kunder i hela Skåne.

Miljövänlig målning av Renatak Syd
Takmålning utfört av RenaTak Syd

Referenser

Alla
Plåttak
Takmålning
Takbehandling
Taktvätt
Betong
renataksyd-9-1--v

Takmålning plåttak i Svedala

1-4-v

Takmålning betongpannor i Vellinge

renataksyd-3-3-1-v

Takmålning betongpannor i Tygelsjö

renatak-syd-img-v

Takmålning betongpannor i Löddeköpinge

520653bc-v

Takmålning plåttak i Harlösa/Eslöv

img-1865-2ref-v

Takmålning betongpannor i Oxie

img-1908-v

Taktvätt av betongpannor i Oxie

ref-1-v

Takmålning plåttak i Staffanstorp

ref205-v

Takmålning plåttak i Ängelholm

ref20320-v

Takmålning av Plåttak i Eslöv

renataksyd-9-1-v

Takmålning plåttak i Åkarp

renatak-syd-malmo

Takmålning plåttak i Malmö

taktvatt-4

Taktvätt i Furulund

betong-1-3

Takmålning betong i Hjärup

betong-2

Takmålning betong i Hjärup

plattak-5

Plåttak i Lund

plattak-20

Plåttak i Jönköping

Ladda in fler

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google.
Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Om storleken på filerna överskrider 7MB eller om du behöver visa fler än fyra bilder så går det bra att skicka filer via WeTransfer.

Ni kan även ringa oss på 040-643 31 06.