Kontakt

Altantvätt & stentvätt Malmö
- Tvätta din marksten

Vi har kunskapen och verktygen som krävs för effektiv och noggrann stentvätt och altantvätt i Malmö. Låt oss på RenaTak Syd hjälpa dig med rengöring och impregnering!

Rengör altan eller stenplattor från mossa med RenaTak Syd

Vill du ha en fin och fräsch innergård så är våran behandling ett superbra val som ger ett resultat fritt från mossa, lav, alger eller annan påväxt. Vi tvättar bl.a. garageuppfarter, tomter, altaner och stenplattor. Efter att ytan har rengjorts så sköljer vi bort all smuts så att ni får ett rent resultat så fort vattnet har torkat.

Vi jobbar både mot fastighetsföreningar, samfund, kommuner, industriella verksamheter och såklart privatpersoner. Önskas regelbunden behandling erbjuder vi serviceavtal till alla våra kunder.

Hur går en altantvätt eller stentvätt till?

För att minimera onödiga stänk av smuts och säkerställa en ren omgivning, använder vi oss av ett innovativt rengöringsverktyg utrustat med en stor dysa när vi rengör ytor. Denna effektiva dysa täcker ett större område av stenplattorna och skyddar samtidigt omgivningen, vilket ger en smidig men även effektiv rengöringsprocess. När det gäller stentvätt använder vi alltid uppvärmt vatten för att uppnå bästa möjliga resultat för borttagning av alger, lav och mossa.

Efter varje tvätt ser vi självklart till att noggrant skölja bort all synlig smuts, så att du kan njuta av ett strålande rent och fräscht resultat. Skillnaden blir verkligen märkbar! I vissa fall kan det vara aktuellt med impregnering av stenplattorna efter rengöring, något som bedöms och beslutas då. Välj oss för en professionell och kundorienterad service som överträffar dina förväntningar och får dina stenplattor helt rena och fria från påväxt.

Marktvätt

Från 4900 kr
  • Markstenstvätt är viktig för att bevara och förnya utseendet på marksten genom att avlägsna smuts, alger och ogräs, vilket förbättrar både estetiken och hållbarheten.
marksten fore efter

Vi erbjuder serviceavtal för regelbunden stentvätt

För dig som önskar en bekväm och bekymmersfri lösning erbjuder vi serviceavtal för kontinuerlig rengöring av uteplatser, altaner och marksten. Vi skräddarsyr serviceavtalet tillsammans med dig för att möta dina unika behov och önskemål. Vi kommer överens om hur ofta och i vilken omfattning rengöringsarbetet ska utföras, så att din uteplats alltid är i toppskick.

Vårt serviceavtal gör så att du kan släppa allt ansvar för att komma ihåg när det är dags för nästa stentvätt – vi tar hand om allt åt dig! Detta ger dig mer tid och energi att fokusera på det du tycker är viktigt och roligt i livet. Välj vår professionella och pålitliga service för att hålla din uteplats ren och välkomnande året runt.

Låt RenaTak Syd hjälpa dig med en skinande altan

Att rengöra stenplattor och andra utomhusmiljöer kan vara ett tidskrävande och arbetsintensivt projekt som kräver rätt utrustning och expertis. Låt oss på RenaTak Syd ta hand om det åt dig, så att du kan njuta av den vackra årstiden och fokusera på det du älskar att göra.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss förvandla din uteplats till en inbjudande och välunderhållen oas. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att upptäcka skillnaden som professionell rengöring kan göra för ditt hem och din livskvalitet!

Vanliga frågor och svar

Priset för en altantvätt varierar beroende på storleken och tillståndet på altanen. Vi erbjuder altantvätt från 4900 kr. För en exakt offert, vänligen kontakta oss så kan vi ge dig en skräddarsydd prisuppgift.

För att ta bort grön beläggning, såsom alger och mossa, använder vi vårt rengöringsverktyg som både skyddar omgivningen och rengör effektivt. Området skrubbas noggrant för att få bort all beläggning och sköljs med uppvärmt vatten.

Det bästa tillfället att tvätta altanen är under vår och sommar, när temperaturen är över 10 grader och det inte regnar eller är för fuktigt. Detta ger träet tid att torka ordentligt efter rengöring.

Vita fläckar på marksten kan vara kalkutfällningar eller saltavlagringar. För att ta bort dessa, används ett rengöringsmedel för behandling av stenplattor som är anpassat för att lösa upp kalk och salt, följt av sköljning med uppvärmt vatten.

Vår metod för altantvätt och marktvätt

Referenser

Alla
Plåttak
Takmålning
Takbehandling
Taktvätt
renataksyd-9-1--v

Takmålning plåttak i Svedala

1-4-v

Takmålning betongpannor i Vellinge

renataksyd-3-3-1-v

Takmålning betongpannor i Tygelsjö

renatak-syd-img-v

Takmålning betongpannor i Löddeköpinge

520653bc-v

Takmålning plåttak i Harlösa/Eslöv

img-1865-2ref-v

Takmålning betongpannor i Oxie

ref-1-v

Takmålning plåttak i Staffanstorp

ref205-v

Takmålning plåttak i Ängelholm

ref20320-v

Takmålning av Plåttak i Eslöv

renataksyd-9-1-v

Takmålning plåttak i Åkarp

renatak-syd-malmo

Takmålning plåttak i Malmö

taktvatt-4

Taktvätt i Furulund

betong-1-3

Takmålning av betong

betong-2

Takmålning betong

plattak-5

Plåttak i Lund

plattak-20

Plåttak i Jönköping

Ladda in fler

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google.
Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Om storleken på filerna överskrider 7MB eller om du behöver visa fler än fyra bilder så går det bra att skicka filer via WeTransfer.

Ni kan även ringa oss på 040-643 31 06.