Kontakt

Marksten och altantvätt

Vi har kunskapen och verktygen för både altantvätt och tvätt av marksten

Fräscha upp er innergård eller garageuppfart

Vill man ha en fin och fräsch innergård så är våran tvätt tjänst ett super bra val, vi tvättar garage uppfarter, tomter, altaner osv. Efter en tvätt så sköljer vi bort all smuts så att ni för ett rent resultat på en gång när vattnet har torkat. Vi jobbar både mot fastighetsföreningar, samfund, kommuner, industriella verksamheter och såklart privatpersoner. Serviceavtal är något vi kan erbjuda för de som vill ha ett regelbundet underhåll.

Hur går det till?

För att undvika onödigt stänk av smuts använder vi ett rengöringsverktyg som är utrustat med en stor så kallad dysa, som förutom att skydda omgivningen dessutom täcker ett större område och gör arbetet smidigt. Vid tvätt av marksten använder vi oss alltid av uppvärmt vatten för optimal effektivitet. Självklart ser vi till att skölja bort all synlig smuts efter en tvätt för ett strålande rent resultat varje gång. Det blir allt som oftast en skillnad som verkligen syns! Ibland kan det bli aktuellt med impregnering av marksten, något som avgörs efter det att rengöringen utförts.

marksten fore efter
Vår metod för altantvätt och marktvätt

Serviceavtal för regelbundenhet

För den som så önskar kan vi erbjuda ett serviceavtal för kontinuerlig rengöring av uteplatser och liknande. Tillsammans med dig gör vi upp hur ofta arbetet ska utföras och i vilken omfattning vi ska komma och tvätta din altan eller marksten. På så sätt slipper du själv hålla ordning på när det är dags för en tvätt; vi sköter allt detta åt dig så att du kan fokusera på annat.

Kontakta oss om markstens- och altantvätt

Att tvätta altan eller andra utemiljöer är ett omfattande jobb som förutom tillgång till rätt utrustning tar mycket tid i anspråk. Passa istället på att njuta av den sköna årstiden medan vi på Rena Tak Syd tar oss an uppgiften. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig!

Referenser

Alla
Plåttak
Takmålning
Takbehandling
Taktvätt
renataksyd-9-1--v

Takmålning plåttak i Svedala

1-4-v

Takmålning betongpannor i Vellinge

renataksyd-3-3-1-v

Takmålning betongpannor i Tygelsjö

renatak-syd-img-v

Takmålning betongpannor i Löddeköpinge

520653bc-v

Takmålning plåttak i Harlösa/Eslöv

img-1865-2ref-v

Takmålning betongpannor i Oxie

img-1908-v

Taktvätt av betongpannor i Oxie

ref-1-v

Takmålning plåttak i Staffanstorp

ref205-v

Takmålning plåttak i Ängelholm

ref20320-v

Takmålning av Plåttak i Eslöv

renataksyd-9-1-v

Takmålning plåttak i Åkarp

renatak-syd-malmo

Takmålning plåttak i Malmö

Ladda in fler

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag