Kontakt

Måla Betongtak med RenaTak Syd

Välkommen till RenaTak Syd – din partner när det gäller takentreprenader i Malmö och hela Skåne.

Vi är stolta över att erbjuda våra experttjänster till både privatpersoner och företag, och en av våra specialiteter är att måla tak. Med flera års erfarenhet och en dedikerad personal är vi ditt val för kvalitativa takmålningar och pålitliga resultat.

Därför ska du måla ditt betongtak

Ett välskött tak är inte bara en fråga om estetik; det är också en investering i din fastighets långsiktiga hälsa. Taket utsätts för väder och vind, vilket med tiden kan göra ytan sliten och matt. Genom att måla taket ser det inte bara fräscht och välvårdat ut, det ger också ett extra skyddslager mot vatten och andra påfrestningar.

Att måla ditt betongtak är ett klokt beslut för både estetik och hållbarhet. Genom att lägga till ett skyddande lager av färg får du inte bara ett snyggt utseende utan även en pålitlig barriär mot väderrelaterade påfrestningar.

Så varför inte ta nästa steg i att bevara din fastighets värde genom att investera i både målning och kvalitativa takpannor? Det är ett beslut som kommer att gynna dig på lång sikt och hålla ditt tak i bästa skick.

elementor-placeholder-image elementor-placeholder-image
placeholder

Måla taket professionellt och få hållbart resultat

När du väljer RenaTak Syd för att måla dina takpannor av betong kan du vara säker på att arbetet utförs med noggrannhet och omsorg. Våra erfarna hantverkare har genomgått utbildning och har expertkunskap om färgsättning och tekniker som säkerställer en jämn och hållbar yta. Vi använder kvalitetsprodukter som är speciellt anpassade för vårt skiftande klimat och som ger ditt tak den bästa möjliga skyddande färgen.

Måla tak med ISO NIT

ISO NIT är mer än bara färg – det är en pålitlig lösning som både förskönar och skyddar ditt betongtak. Tillverkad av ISO PAINT, vår pålitliga partner, har vi valt denna färg för dess enastående kvalitet och förmåga att stå emot väder och vind på dina takpannor. Med ISO NIT får ditt tak inte bara en estetisk uppgradering, utan också ett långvarigt skydd.

Genom samarbete med företaget Tikkurila, den ledande färgleverantören i Norden, har våra experter utökat sina kunskaper och färdigheter för att leverera en överlägsen målningsupplevelse.

Om du vill måla ditt betongtak är RenaTak Syd ditt kloka val. Vi erbjuder inte bara ISO NITs högkvalitativa skydd och förskönande egenskaper, utan också den unika kompetens som våra experter har fått genom samarbetet med Tikkurila.

Välja kulör, rätt verktyg och teknik

Kulörvalet är en viktig del av målningsprocessen. ISO NIT erbjuder ett brett utbud av färger som kan anpassas efter dina estetiska preferenser och fastighetens omgivning. Att välja rätt kulör är inte bara en fråga om stil, utan det kan också påverka takets värmeabsorption och energieffektivitet. Våra experter på RenaTak Syd kan vägleda dig genom kulörvalet för att säkerställa att du får det perfekta resultatet.

När du målar med ISO NIT är valet av rätt pensel och appliceringsteknik avgörande. En högkvalitativ pensel ger jämn färgfördelning och skapar en jämn yta. Genom att använda rätt teknik säkerställer vi en professionell och varaktig målning som kommer att tåla väder och vind.

placeholder
placeholder

Målningsprocessen för betongtak - Vår metod i fem steg

Vid takmålning i Malmö genomför vi processen med följande fem steg:

  1. Rengöring av taket: Vi avlägsnar påväxt och lösa ytskikt med hetvatten och en specialanpassad taksläde. Ytan rengörs skonsamt med hjälp av ett munstycke. Efter rengöring sköljs taket med högtryckstvätt.

  2. Ytbehandling och impregnering: Efter att taket är rent och tvättat, applicerar vi Iso A-Clean, en kemisk produkt som försluter porerna och skapar en skyddande hinna mot framtida påväxt.

  3. Rengöring av omgivande ytor: Gavlar, fasader, fönster och andra nedstänkta områden spolas rent från eventuell smuts och mossbekämpningsrester. Mossa och annan smuts samlas upp och transporteras bort till en närliggande återvinningscentral.

  4. Grundmålning: Första målningen är en grundmålning där vi applicerar generöst med färg för att försegla ytan.

  5. Slutlig målning: Den andra målningen utförs med ren akrylatfärg som är både vattenavvisande och UV-resistent. Denna avslutande målning ger taket en fräsch och skyddande yta.

Genom att måla taket två gånger får du ett mer hållbart och effektivt skydd för ditt betongtak, samtidigt som det ger en visuellt tilltalande och enhetlig finish. Behandling återställer takpannornas utseende till att likna nya och ger samtidigt ett effektivt skydd mot fukt och röta för det underliggande tätskiktet.
Genom att följa denna process bevarar du husets skick och gör en betydelsefull investering för framtiden.

Hållbarhet och kostnadseffektivitet

En riktigt utförd målning av betongtak kan ge ditt tak ett nytt liv och skydda det i många år framöver. Genom att använda högkvalitativa färger och tekniker ser vi till att resultatet håller sig vackert och skyddat länge. Kostnaderna för att måla taket är en bråkdel av vad det skulle kosta att byta ut hela taket, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val för att förnya ditt hem.

Välkommen till RenaTak Syd!

placeholder
Nylagt plåttak av RenaTak Syd

Vanliga frågor och svar

Målning av betongtak kräver noggrann förberedelse och användning av lämplig färg och teknik. Våra erfarna hantverkare på RenaTak Syd har den kompetens som krävs för att utföra professionella takmålningar som håller över tid. Vi tar hand om allt från ytrengöring till exakt applicering för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.
Kostnaden för att måla ett betongtak varierar beroende på faktorer som takets storlek, skick och önskad färg. Kontakta oss på RenaTak Syd för en kostnadsfri offert och vi hjälper dig att få en klar bild av priset för ditt projekt. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov och budget.
En väl utförd takmålning med högkvalitativa färger kan hålla i många år, beroende på faktorer som väderförhållanden och underhåll. Vi använder produkter som är speciellt framtagna för att klara av nordiska förhållanden och ge ditt tak långvarigt skydd. Du kan lita på att din investering varar över tid.
Målning av betongpannor kräver rätt förberedelse, inklusive rengöring och ibland grundmålning. Därefter appliceras färgen med noggrannhet för att uppnå ett jämnt och hållbart resultat. Våra experter på RenaTak Syd har den tekniska expertisen för att säkerställa att varje steg utförs korrekt.
Det är viktigt att förbereda ytan noggrant och använda rätt typ av färg och verktyg. Att välja professionella hantverkare som på RenaTak Syd säkerställer att arbetet utförs korrekt och ger långvariga resultat. Vi tar hand om alla detaljer för att garantera ett perfekt resultat.
I vissa fall kan grundmålning vara nödvändig för att uppnå bästa resultat. Våra experter bedömer takets skick och behov och rekommenderar lämpliga åtgärder. Vi anpassar varje projekt för att säkerställa att rätt steg vidtas.
Att måla betongpannor kräver viss kunskap och erfarenhet för att uppnå ett hållbart resultat. Att anlita professionella som RenaTak Syd säkerställer en korrekt och professionell takmålning. Vi tar hand om projektet och sparar dig tid och ansträngning.
Kostnaden för att måla betongpannor varierar beroende på takets storlek och skick. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och personlig rådgivning. Vi erbjuder transparenta priser och skräddarsydda lösningar för varje kund.
Målning av tak utomhus kräver noggrannhet och rätt tekniker för att klara av väderpåverkan. Våra hantverkare på RenaTak Syd har den kompetens som krävs för att måla tak utomhus och uppnå långvariga resultat. Vi använder specialiserade produkter och tekniker för att säkerställa att ditt tak får den bästa behandlingen.

Kontakt oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google.
Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Om storleken på filerna överskrider 7MB eller om du behöver visa fler än fyra bilder så går det bra att skicka filer via WeTransfer.

Ni kan även ringa oss på 040-643 31 06.